۲۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۱۹

ارتقای دانش مدیران شهری پیش‌نیاز رفع ناترازی‌های ساختاری است

ارتقای دانش مدیران شهری پیش‌نیاز رفع ناترازی‌های ساختاری است

مشهد- مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: ارتقای دانش مدیران شهری با فناوری‌های نوین پیش‌نیاز رفع ناترازی‌های ساختاری است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل طیبی صبح شنبه در آیین تحویل چهارمین مرحله از ۱۹۸ دستگاه ماشین‌آلات خدماتی شهری، بر ضرورت ارتقاء سطح دانش مدیران شهری با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین نظیر هوش مصنوعی تأکید و اظهار کرد: با وجود چالش‌های مالی، سازمان همیاری توانسته است به سطح پیشرو در جذب اعتبارات ماشین‌آلات در میان استان‌های کشور دست یابد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی بیان کرد: ریشه مشکلات اقتصادی کشور «سوءمدیریت» است نه تحریم‌ها.

وی همچنین تأکید کرد: این سازمان، با موفقیت در جذب اعتبارات ماشین‌آلات، به الگویی برای سایر استان‌ها در سطح کشور تبدیل شده است.

طیبی گفت: در راستای نوسازی ناوگان شهری، ۱۹۸ دستگاه انواع ماشین‌آلات خدماتی (از جمله لودر و گریدر) با سازوکار خرید تجمیعی و اقساطی، پس از پیگیری‌های دشوار در شرایط قفل بودن حساب‌های دولتی، به شهرداری‌ها تحویل داده شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی از تبدیل سازمان همیاری خراسان رضوی از آخرین رتبه تخصیص اعتبار به لگوی ملی در جذب بودجه‌های ماشین‌آلات خبر داد.

وی با اشاره به ورود سالانه ۳۰ میلیون زائر و گردشگر به استان گفت: از این ظرفیت عظیم اقتصادی بهره‌برداری درستی نشده و توسعه متوازن نیازمند ارتقاء دانش مدیریتی با تمرکز بر فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی است.

خرید تجمیعی یک رکورد ملی است

در ادامه ابوالقاسم جوان، مدیر ماشین‌آلات سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی به تشریح جزئیات تحویل ماشین‌آلات جدید به شهرداری‌های استان پرداخت و بر موفقیت‌آمیز بودن مدل خرید تجمیعی تأکید کرد.

مدیر ماشین‌آلات سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: در مرحله جدید، ۱۶ دستگاه انواع ماشین‌آلات راهسازی و عمرانی شامل کامیون‌های کمپرسی، تراگریدر، بکهولدر و سایر دستگاه‌های خدمات شهری تحویل شده است.

وی در خصوص کل اقدامات انجام شده تا امروز گفت: مجموعه ۱۹۸ دستگاه ماشین‌آلاتی که تحویل شده، اگر ارزش ریالی آن را اعلام کنم، حدود ۱.۲ همت تاکنون هزینه شده است.

جوان بیان کرد: اما با توجه به افزایش قیمت‌ها و نوسان‌هایی که در بازار بوده و خرید خوب و به‌موقعی که از طریق سازمان انجام گرفته، می‌توانیم بگوییم ارزش واقعی این دستگاه‌ها در حال حاضر بالای دو همت است.

تجهیز شهرداری‌ها؛ ماشین‌آلات خدماتی، «سلاح» مدیریت شهری در برابر بحران‌ها

همچنین در این مراسم فرخ تبار،عضو هیئت مدیره سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی و شهردار تربت حیدریه، ضمن قدردانی از این اقدام مؤثر، اظهار کرد: تجهیزات مدرن، ستون فقرات توان عملیاتی شهرداری‌ها در ارائه رفاه اجتماعی و مدیریت حوادث است و این دوره را نقطه‌عطف تعاملات سازمانی خواند.

عضو هیئت مدیره سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت زیرساخت‌های فیزیکی، تجهیزات را عنصری حیاتی برای ایفای نقش اصلی شهرداری‌ها در قبال جامعه برشمرد و گفت: بخش عمده هزینه‌های ما در حوزه پیمانکاری متمرکز است.

وی گفت: شهرداری بدون ماشین‌آلات کافی، همچون رزمنده‌ای است که سلاح خود را به همراه ندارد. این تجهیزات نه تنها در مسیر توسعه عمرانی، بلکه در مواقع بحران، تضمین‌کننده توانایی ما برای انجام مؤثر عملیات امداد و نجات و حمایت عاطفی از شهروندان است.

فرخ تبار همچنین نقش محوری سازمان همیاری را در توانمندسازی شهرداری‌ها از طریق شرکت‌های زیرمجموعه مورد توجه قرار داد.

کد خبر 6748748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha